Välkommen till me Production och en enklare och effektivare evenemangsproduktion.

Välkommen till me Production och en enklare och effektivare evenemangsproduktion.

Genom ett brett kontaktnät och gedigen erfarenhet av produktion levererar vi en helhetslösning och på så sätt frigör mer tid för
dig som kund. Du ska inte behöva vända dig till en mängd olika leverantörer som exempelvis tryckeri, teknik och produktion för att lyckas förverkliga din idé. Låt oss sköta detta åt dig.

Varje projekt är unikt och med det kräver varje enskilt projekt sin egen spetskompetens. Därför jobbar vi alltid med ett flertal leverantörer/samarbetspartners inom samma segment, i alla led. Detta ger oss en möjlighet att kunna erbjuda det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet för just ditt projekt.

Vi älskar att bygga, att få vara på plats och se en idé formas till verklighet. Det kan vara på en mässa i Göteborg, i en skog utanför Mora, på en pir i Norge eller på ett event i Paris.

Ibland bygger vi, ibland inte. Vi har även kunder som använder vår kompetens i form av planering och produktionsledning. Detta är även en av grundpelarna till hur vi kom att starta me Production.

För oss är ingen utmaning för stor eller för liten, så hör gärna av er och berätta om just era önskemål.

Det här är vi!

Från infrastruktur till teknik. Från planering till rivning.

Följ oss på sociala medier!

Vill du jobba med oss?

Släng iväg några ord så hörs vi! 🙂

    Meeting and Event Production Sweden AB

    Victor Hasselblads Gata 6
    421 31 Västra Frölunda

    E-post: info@meproduction.se
    Telefon: +46-739-935095